Reflex moppen vragen 70% minder volume.
Op die basis is de Rekola Motion trolley serie ontwikkeld.
Met compleet nieuwe invalshoeken.
Modulair en flexibel.


Rekola Reflex Motion P1

Klein formaat, grote flexibele ondersteuning. Dusmeer dan een verstelbare duwbeugel.Het betekent uw eigen trolley samenstellen en efficiëntie verbeteren.


Van kleine tot middelgrote projecten.Rekola Reflex Motion P1 productinformatie:

De trolley is ontworpen voor gebruik van 2 x 6 liter emmers, maar kan ook naar keus samengesteld worden met 15 liter boxen en 4 liter lades. Mocht er nog meer noodzaak zijn aan capaciteit, dan bieden vaak de add-on accessoires de oplossing. Deze accessoires bevatten allerlei verschillende waterbestendige, maar toch flexibele draag- en opbergsystemen, voor doeken, kleine items enz. Hierdoor heeft de gebruiker altijd makkelijk en snel toegang tot de materialen. Voorbeeld hiervan is de makkelijk te plaatsen Eva waszak voor gebruikte doeken, die zo lekvrij vervoerd kunnen worden naar de wasmachine. Kijk bijvoorbeeld naar de dispenser voor een rol afvalzakken; die hangt precies waar nodig; in de afvalzakhouder. Juist dit soort details zorgen er voor dat de prestaties verbeteren en schoonmaak en facility nog efficiënter ingevuld worden.


Reflex P1 product details

Product code: P1

Product naam: Cleaning trolley

Kleur: Antraciet

Wielen: 100mm zwenkwielen

Frame materiaal: Metaal

Duwbeugel materiaal: Schuimsiliconen

Duwbeugel verstellingbereik ( in mm): laagste 790 / hoogste 1040

Afwerking: zink / poedercoating

Frame maat (mm): L. min/max 780 /900 x W. min /max 460/560 x H. min/max 970 / 1030

Gewicht: 10 kg

Vrachtgewicht: 11-14 kg (afhankelijk van opties)

Transport afmeting doos (mm): 820 x 530 x 530

Units per pallet (euro): 8 pcs.


Pallet hoogte: 2400 mm


Rekola Reflex Motion P2

Medium formaat met flexibiliteit en groot volume. Modulair op te bouwen.

Voor grotere ruimtes die extra transport- en facility eisen stellen.


Rekola Reflex Motion P2 productinformatie:

De P2 trolley is ontworpen voor het vervoeren van 6 liter emmers, 4 liter lades, afsluitbare 15, maar ook 25 liter boxen. Door deze combinatie in allerlei samenstellingen toe te passen ontstaat voor elk project de optimale oplossing. De variaties die u hiermee per project kunt kiezen zijn bijna oneindig. De maximale capaciteit die zo bereikt kan worden loopt op tot wel 120 liter. (b.v. 5 x 15L + 1 x 25L box + 2 x 6 L emmer + 2 x 4 L lades. Dit kan, door toepassing van allerlei add-on accessoires nog verder uitgebreid worden. Flexibiliteit in combinatie met een grote capaciteit resulteert dus niet in zware transportmiddelen bij de Rekola Reflex P2.

Zoals ook getoond bij de P1, zijn de add-on accessoires in allerlei varianten beschikbaar, zodat toegankelijkheid en gebruikersgemak verder gewaarborgd zijn en persoonlijke voorkeuren en wensen makkelijk invulling krijgen. Hierdoor krijgt de trolley nog meer invloed op de snelheid en efficiëntie van de gebruikers. Geschikt voor grote ruimtes met intensief intern transport.


Rekola Reflex P2 product details

Product code: P2

Product naam: Cleaning/Facility trolley

Kleur: Antraciet

Wielen: 100mm / zwenkbaar

Frame materiaal: Metaal

Duwbeugel materiaal: Schuimsiliconen

Duwbeugel hoogte variaties: (mm): 790 tot max. 1025

Afwerking stalen frame: zink + poedercoating

Frame maat (mm): L. min / max 1070 /1200 x W. min / max 495 / 590 x H. Min / max 970 / 1030

Gewicht: 17 kg

Transportgewicht: 19,5-21,5 kg (afhankelijk van opties)

Transport doos (mm): 1000 x 600 x 575

Aantal per pallet (euro): 8 pcs.


Pallethoogte totaal: 2500 mmRekola Motion M2030

Flexibel inspelen op extra taken.Bedrijfsnaam en logo uitdragen.Discreet zakelijk en hoogkwalitatieve uitstraling.Zeer geschikt voor dagschoonmaak.Rekola Motion M2030 productinformatie:

Hoofdreden kan zijn dat er flexibel ingespeeld moet worden wanneer er meer schoonmaak en/of service nodig is. Deze trolley mag u vergelijken met een topklassse SUV serie uit Zweden. Samen met het innovatieve mopsysteem, dat nog minder ruimte van uw trolley vergt, zorgt dit voor een grote capaciteit voor allerlei facilitaire taken, zoals papierdispensers navullen. Hierdoor vermindert u intern transport wat weer direct bijdraagt aan tijdbesparing. M2030, samen met het Reflex mopsysteem is de slimme manier voor efficiënt schoonmaken.

unsplash